eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.

4+ ÉV DRÓNKOMPETENCIA  I  150+ KOLLÉGA  I  22+ ÉV TAPASZTALAT  I  100% MAGYAR TULAJDON

Tanácsadóként és megoldásszállítóként (stratégiaalkotás-forrásteremtés-megvalósítás) tekintünk magunkra; célunk, hogy elősegítsük ügyfeleink digitális transzformációját. A drónok világával már közel öt éve kiemelten foglalkozunk, s hisszük, hogy a drón-gazdaság magyarországi megteremtésével versenyképességünk növelhető.

Küldetésünknek tekintjük, hogy segítsük a drón alkalmazásának elterjedését, valamint a saját és a dróniparági szereplők tapasztalatai alapján közösen mozdítsuk elő a UTM fejlesztéseket Magyarországon és a régióban. Kiváló szakemberekkel és üzleti partnerekkel rendelkezünk mind a távközlés, mind az UAS területén.

A DRÓN IPARI CÉLÚ ALKALMAZÁSA

Az UAS technológia alkalmazása számos iparágban ma már megkerülhetetlen – az eNET UAS kompetenciájával az ipari területen végzett beruházásokat, fejlesztéseket támogatjuk ipari célú adatgyűjtések és elemzések végrehajtásával, támogatásával.

MIT CSINÁLUNK?

  • UAS technológiai szakmai tanácsadás;
  • UAS technológiai fejlesztések bevezetések megtervezése és támogatása;
  • Távérzékelés, kategorizálás, algoritmikus megoldások, mérések, elemzések (adatbányászat);
  • Pilotok kivitelezése és kiértékelése.

MIÉRT MI?

Az elmúlt években több UAS Traffic Management, Unmanned Aircraft Systems témakörben készített projektet vezettünk, amelyek a magyarországi UA ökoszisztéma kiépítéséhez kötődtek.

Ezek a projektek kapcsolódnak az elektronikus hírközlési területen végzett munkáinkhoz, illetve UA központok létrejöttéhez is. Elkötelezetten támogatjuk és fejlesztjük az Intelligens Közlekedési Rendszerekhez kötődő, kifejezetten a Smart City és Smart Mobility-hez kapcsolódó megvalósítási lehetőségeket drónok alkalmazásával.

  • Az UTM területén valódi értékteremtés jellemző ránk; end-to-end megoldások
  • Azonosítás problémakövetéssel
  • CORE hálózat technológiai megvalósításával foglalkozunk
  • Az UTM magyarországi elterjedését segítjük
  • Kiterjedt iparági ismeretekkel rendelkezünk.

IPARÁGAK: távközlés, energia és közművek, infrastruktúra, logisztika, média, biztosítás, mezőgazdaság

KAPCSOLAT:

Dr. Kis Gergely – partner, ügyvezető. gergely.kis@enet.hu